shawarma

26000 UZS

  •  Yetkazib berish & qaytarish

    Yetkazib berish
    Do’konga yetkazib berish BEPUL

    1-3 ish kuni

    Uy yoki yig’ish punkti £35.00 dan BEPUL

    Uyga yoki yig’ish punktiga yetkazib berish uchun barcha buyurtmalaringiz bo’yicha

    Qaytadi
    Qaytish

    Biz kiyilmagan va yuvilmagan kiyimlarni almashtirish va qaytarishni sotib olingan kundan boshlab 30 kun ichida (sotish davrida 14 kun) qabul qilamiz.

    Do’konda BEPUL qaytariladi

    Sizning qaytishingiz odatda bir haftadan bir yarim haftagacha ko’rib chiqiladi. Qaytish tugallangandan so’ng sizni xabardor qilish uchun sizga Qaytish to’g’risida bildirishnoma yuboramiz.
    Iltimos, qaytarish ko’rib chiqilgandan so’ng, dastlabki to’lov shakliga qaytarilishi uchun 1-3 ish kunini kuting.

  •  Savol bering
  ... Odamlar buni hozir ko'rmoqda
  Ask a Question

  Ulashish
Guaranteed Safe CheckoutTrust

Shawarma turk dunyosining katta qismidir, lekin «doner» so’zi turkcha «doner» so’zidan kelib chiqqan bo’lib, «aylanish» degan ma’noni anglatadi. Yuqoridagi nomning asosiy sababi – tayoqning aylanadigan shakli.

Shawarmaning asosiy tarkibi bu taomda oziq-ovqatning barcha turli qismlarini ekishdir: go’sht, g’oz, ko’k, sabzi, pomidor va salat katta miqdorda. Yig’ilgan har bir qismning asosiy qismi va xona bepul yoki tandirda, pechda yoki ovozda pishiriladi. Taom asosan pita noni, pita noni yoki tortilla bilan qoplangan ko’p kunlik maxsus o’lchamdagi nondan tayyorlanadi.

Shawarma iste’mol qilish usuliga qarab turli ko’rsatkichlar o’zgargan bo’lsa-da, asosiy tarkib kutilmoqda. Har bir mintaqa o’z tarkibini yaratadi va har bir kishi shawarmaga turli xil preparatlar qo’shishi mumkin. Shawarma ko’p joylarda mashhur bo’lib, ko’pchilik uchun nozik taom hisoblanadi.Go’sht tayyorlash: Asosiy shawarma go’shti odatda jigar yoki bo’ri go’shti, lekin boshqa go’sht turlari ham ishlatiladi. Go’sht bo’laklarga bo’linadi va tavsiya etilgan haroratga muvofiq tuzlanadi, ziravorlar tomonidan nazorat qilinadi va marinadlanadi.
Sabzi tayyorlash: Shawarma odatda ko’k, sogan, qalampir, pomidor va boshqa sabzi ishlatadi. Ular pishiriladi yoki tuzlanadi, olib tashlanadi va shawarma yaratishda ishlatiladi.
Non tayyorlash: Shawarma uchun non sifatida lavash, pita yoki tortilla ishlatiladi. Ular xona haroratida isitiladi yoki pishiriladi, so’ngra to’rtburchaklar shaklida qoldiriladi.
Soslar va souslar: Ba’zi shawarma retseptlarida sotilgan sous, shirin sous, zaytun moyi va sirka soslari kabi maxsus soslar yoki soslar qo’llaniladi. Bu soslar engil tayyorlanadi va shawarma qo’shiladi.
Tayyorlanishi: Shawarma tayyorlashda go’sht qovuriladi va keyin nonning ustiga qo’yiladi. Go’shtga sabzi, soslar va yuqori sifatli qo’shimchalar qo’shiladi. Keyinchalik, non to’rtburchaklar shaklida tekislanadi va har tomondan qoplanadi.
Bu usul keng ko’lamli o’zgarishlarga duchor bo’ladi, masalan, qo’shimcha ko’rsatkichlar, masalan, zaytun, limon qobig’i va boshqalar qo’shilishi yoki olib tashlanishi mumkin. Shawarma ko’p qatlamli va mazali taom bo’lib, ko’pchilikning sevimli taomidir.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “shawarma”

Email manzilingiz chop etilmaydi. Majburiy bandlar * bilan belgilangan

Reviews

There are no reviews yet.

No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Wait! before you leave…
Get 30% off for your first order
CODE30OFFCopy to clipboard
Use above code to get 30% off for your first order when checkout

Recommended Products

shawarma

26000 UZS

Request a Call Back

    shawarma

    26000 UZS

    Savol bering